Български  English   Начало > Хотели в Свиленград

СвиленградСвиленград се намира в Южна България, област Хасково, в непосредствена близост до границата с Турция и Гърция. ГКПП Капитан Андреево отстои само на 14 км и е един от най-натоварените гранични пунктове в България. Това определя Свиленград като транзитен център и хотелите в града се стремят да предлагат удобства за краткотраен престой. Разположени са в централните части на Свиленград. Сградите не са големи и обикновено предоставят стаи и апартаменти с климатик, кабелна телевизия и санитарен възел. Обзавеждането е семпло, но комфортно. Гостите могат да отпочинат и да се освежат в кафе-бара или ресторанта към хотела. Изключение прави Хотел „Романтика”, където посетителите на Свиленград могат да открият комбинация от спокойствие, съвременни удобства и разнообразие от стаи и апартаменти за всеки вкус. Хотелът се намира до градския стадион, сред зеленина, и предлага СПА процедури на своите гости. Ако имате нужда от евтина нощувка, някои частни домове в града предлагат стаи. През Свиленград преминава река Марица, най-пълноводната река в България, преди да се влее в Егейско море. Точно над Марица при Свиленград се издига мостът на Мустафа паша, който е символ на града. Построен е преди около пет века и днес е историческа забележителност.

СВОБОДНИ ХОТЕЛИ И ЦЕНИ

Дата на настаняване

calendar

Дата на напускане

calendar


Намерени резултати: 6 (всички категории)Категория
Къща за гости „Гебран”
40 лв.
Къща за гости „Гебран”   къща за гостиХотел 1 звезда
ул. „Крали Марко” №14, тел.: +359 885 879 443, +359 889 920 512, гр. Свиленград (Район: кв. Гебран)
Къща за гости „Гебран” се намира в едноименния квартал на Свиленград. Предлага чисти и просторни стаи с гледки към града и околността, самостоятелен санитарен възел, Wi-Fi Интернет, телевизор и локално парно.
Къща за гости „Изгрев”
40 лв.
Къща за гости „Изгрев”   къща за гостиХотел 1 звезда
ул. „Васил Левски” №55, тел.: +359 885 879 443, +359 889 920 512, гр. Свиленград (Район: кв. Изгрев)
Къща за гости „Изгрев” в Свиленград се намира в едноименния квартал на града. Мястото е оживено и същевременно извън центъра на Свиленград. В близост има кафенета и ресторанти. Предлага двойни стаи.
Студио за гости - ЕТ „Марийка Паскалева”Студио за гости - ЕТ „Марийка Паскалева”   апартаменти
ул. „Ген. Струков” №5, тел.: +359 885 332723, гр. Свиленград (Район: в центъра на Свиленград)
Студиото в Свиленград разполага с паркинг, кабелна телевизия и интернет, собствен санитарен възел и баня, кухня, хладилник, машина за инстантно кафе, микровълнова печка, спално легло, както и два дивана с функция за сън, алармена система.
ДЕТАЙЛИ
РЕЗЕРВИРАЙ
УЕБ-САЙТ
МНЕНИЯ
КАРТА
Хотел „Parish”Хотел „Parish”   Хотел 2 звезди
ул. „Камчия” №1, тел.: +359 379 90 000, гр. Свиленград (Район: до градския стадион и парк)
Хотел „Parish” е разположен сред зеленина в парк и в близост до градския стадион. На разположение на гостите са модерно обзаведени двойни стаи, лукс стаи, а също така и VIP апартаменти. Всички те са с гледка към стадиона, парка и и околността.
Хотел „Романтика Принцес СПА”Хотел „Романтика Принцес СПА”   Хотел 4 звезди
ул. „Драган Цанков” №4, тел.: +359 379 77777, гр. Свиленград (Район: до градския стадион)
Хотел „Романтика Принцес СПА” е разположен в тих район на Свиленград и за удобството на своите гости предлага стаи и апартаменти с безжичен Интернет, лоби бар, ресторант, разнообразни СПА процедури и подземен гараж.
Хотел „Джордж”
57 лв.
Хотел „Джордж”   Хотел 3 звезди
ул. „Септемврийци” №2, тел.: +359 379 71797, гр. Свиленград (Район: е центъра на Свиленград)
Тризвездният семеен хотел „Джордж” предлага настаняване в 10 двойни стаи и 3 апартамента. Всички са луксозно обзаведени и разполагат с климатик, кабелна телевизия, мини-хладилник и румсървиз. Хотелът разполага с ресторант и бар.
Хотели и места за настаняване в близост до гр. СвиленградВ близост до гр. Свиленград
Хотел „Фантазия”   Хотел 2 звезди
ул. „Ж. Терпешев” №1, тел.: +359 3751 7325, +359 899 154140, гр. Любимец (Район: в центъра на Любимец)
ДЕТАЙЛИ
УЕБ-САЙТ
КАРТА

Неактуални профили:  Хотел „Централ”  |  Хотел „Роял”  |  Хотел „Турист”  |  Хотел „Виктория”  |  Хотел „Водопада”