Начало > За нас

За нас

BGHOTELIER.com е един от най-посещаваните български туристически портали, където потребителите могат да се ориентират преди да направят избор на обект за настаняване. Уебсайтът е създаден и се поддържа от екип с дългогодишен опит в изграждането и поддържането на туристически уебсайтове и резервационни системи. Версията на английски език позволява BGHOTELIER.com да бъде посещаван и от чуждестранни потребители.

Оператор и собственик на уебсайта е БГ ХОТЕЛИЕР ООД. Целта на портала е да помогне на всеки потребител да намери обекта за настаняване, който търси, спрямо нуждите и целта. Каталогът предлага отлични условия за българските хотелиери и всички, занимаващи се с туристически бизнес в България, чрез популяризиране на услугите им. По този начин се подпомага растежа на туризма в страната както от гражданите й, така и от чуждестранни туристи.

Една от най-ценните характеристики на BGHOTELIER.com е постоянната актуализация на информацията и базата в каталога. Тя се предоставя безплатно на всеки активен, търсещ потребител и е изключително лесно достъпна. Гаранция за това е постоянно нарастващият брой посетители и интересът на бизнеса към BGHOTELIER.com.

В каталога на BGHOTELIER.com ще намерите всички категории места за настаняване в България – от бунгала и хостели до 5-звездни хотели и луксозни комплекси. Ние предлагаме повече от 3000 реални обекта с редовно актуализирана информация – категория, адрес, карта, снимка/и, опция за директна рзервация, контакти за връзка с хотела, мнения на други потребители за обекта). Онлайн резервациите чрез BGHOTELIER.com се осъществяват с партньорството на booking.com.

Допълнителните безплатни услуги към потребителите включват:

- подробни описания на областните градове в България и най-популярните туристически дестинации в страната
- сортиране на обектите по категория или в рамките на обособен район (квартал, ключово място, летище и др.)
- подредена детайлна страница на всеки обект за настаняване
- обособено каре за бърза проверка на свободни стаи с описание и цени на страницата на всяко населено място или курорт
- информация за актуални промо оферти на детайлната страница на всеки хотел
- специално създадени карти на България с цел по-бързото ориентиране на потребителите
- форум с разнообразни теми за туризма в България и обектите за настаняване
- интерактивни и занимателни игри с образователна цел
- публикуване на интересни статии на различни теми, свързани с природни обекти, туристически дестинации и хотели по цял свят
- възможност за резервация на хотел във всяка точка на света

ВАЖНО! BGHOTELIER.com НЕ e туристическа агенция или туроператор. За повече информация за обекта или въпроси по организиране на настаняването, потребителите трябва да се свържат директно с обекта чрез посочените данни за контакт.

И тъй като BGHOTELIER.com е създаден за целите на туризма в България, ние приветстваме директния контакт с нас и сме отворени към всякакви предложения относно услугите и инфомацията на уебсайта, за да изглежда той така, както потребителите биха искали.