Начало > Познавате ли добре Европа?

Recoverable fatal error: Object of class mysqli could not be converted to string in /home/inn26bg/public_html/igra/evropa.php on line 242
Посочете на картата...
Оставащи: 20
Точки: 0
Добре дошли в играта „Познавате ли добре Европа?” на BGHOTELIER.com. Тук може да проверите Вашите знания в областта „География на Европа”

Правила на играта: Трябва да познаете с точност до 100 км. местоположението на 21 случайно избрани географски точки (градове, забележителности, реки, острови, върхове, реки и други). По-бързият и точен отговор ще Ви даде повече точки.

Ако Вашият резултат е достатъчно добър, ще имате възможността да запишете името или псевдонима си в нашата класация на 30-те най-добри резултата.

Класацията се редактира автоматично всеки ден, като в нея остават най-добрите резултати на отделните играчи.

Благодарим Ви, че проверихте Вашите знания в играта на BGHOTELIER.com „Познавате ли добре Европа?”. За съжаление, Вашият резултат не е достатъчен, за да бъде записан в класацията на 30-те най-добри.

Моля, опитайте отново или проверете знанията си в играта „Познавате ли добре България?”.

Подравления! Вашият резултат попада в класацията на 30-те най-добри до момента на стартирането на Вашата игра. Моля, въвдете Вашия псевдоним, който да бъде изписан в класацията.

Класацията се редактира автоматично всеки ден, като в нея остават най-добрите резултати на отделните играчи.

Вашият псевдоним: