Български  English   Начало > Хотели в Стара Загора

Стара ЗагораСтара Загора е един от 27-те областни градове в България. Известен е с правите си улици, както и често е наричан „градът на липите”. Освен един от основните административни и икономически центрове на страната, Стара Загора е и туристическа дестинация. Тук може да разгледате античния Форум на Августа Траяна, а само на 14 километра от центъра на града се намират хотелите и центровете на националния балнеоложки курорт Старозагорски минерални бани. Младите хора посещават града и заради Тракийския университет, който се намира в студетското градче малко извън периферията на Стара Загора. Въпреки че релефът не е планински, районът около областния град е изключително подходящ за разтоварващ туризъм, съботно-неделни обиколки и разглеждане на античните останки. Наблизо са Средна гора, Сакар и Чирпанските възвишения. Ако става въпрос за градски разходки, то определено най-посещаваните места в града са езерото „Загорка” в северо-източната част на Стара Загора и парк „Аязмото”. На двете места има условия както за отдих, така и за различни мероприятия и игри. Както всеки голям български град, така и Стара Загора има какво да предложи като хотелска база. В града има един 5-звезден хотел и два 4-звездни, където да опитате от лукса на предлаганите условия и услуги - СПА, изискани заведения, перфектни условия за бизнес туризъм. И трите хотела са достатъчно големи, за да приемат цели групи. Стандартните за града 3-звездни хотели се намират предимно в централната градска част. Сред тях може да откриете някои наистина интересни хотели, предлагащи различен интериор и предлагани екстри. Някои ще намерите до Драматичния театър „Гео Милев” или сградата на Операта. Ако посещението ви в Стара Загора е кратко, винаги може да изберете нощувка в хотел до ЖП гарата или Централната автогара в града, както и в близост до Тракийския университет.

СВОБОДНИ ХОТЕЛИ И ЦЕНИ

Дата на настаняване

calendar

Дата на напускане

calendar


Намерени резултати: 15 (всички категории)Категория
Парк-хотел „Стара Загора”Парк-хотел „Стара Загора”   Хотел 5 звезди
ул. „Хан Аспарух” №50, тел.: +359 42 985 555, гр. Стара Загора (Район: езеро „Загорка”)
Луксозният хотел „Стара Загора” има 31 единични и двойни стаи, 2 апартамента и един VIP - с богата декорация, масивни мебели и най-съвременни удобства. Сред екстрите са градина с барбекю, сладкарница, пиано бар, бизнес зали и СПА център.
Хотел „Ефир”Хотел „Ефир”   Хотел 4 звезди
ул. „Хаджи Димитър Асенов” №52, гр. Стара Загора (Район: Център)
Хотел „Ефир” предлага изискан интериор и качествено обслужване. Има 20 стаи и три апартамента (плюс президентски) с всичко необходимо за луксозен престой. В хотела работи ресторант, конферентна зала и пура бар.
Хотел „Сити”Хотел „Сити”   Хотел 3 звезди
бул. „Патриарх Евтимий” №23, тел.: +359 42 230051, гр. Стара Загора (Район: Промишлена зона)
Хотелът разполага с просторни двойни стаи, апартаменти и студиа с климатик, цифрова ТВ, кабелен Интернет и сейф. Апартаментите и студиата са с кухненски бокс. В хотела има ресторант, лоби-бар и 4 конферентни зали.
Хотел-ресторант „Форум”Хотел-ресторант „Форум”   Хотел 3 звезди
ул. „Хаджи Димитър Асенов” №94, тел.: +359 42 631616, гр. Стара Загора (Район: Център)
Хотелът е реставрирана сграда от 19-ти век, а днес предлага комфортно настаняване в единични, двойни стаи и студиа с Интернет, работно бюро и сейф. В хотела има ресторант с градина и ено-стая със селектирани вина.
Хотел „Мериан Палас”Хотел „Мериан Палас”   Хотел 4 звезди
бул. „Руски” №8, гр. Стара Загора (Район: Широк център)
Луксозният хотел предлага настаняване в стаи и апартаментим както и разнообразие от услуги - Интернет, СПА, сауна и фитнес, солариум, бизнес услуги, закрит басейн, магазини, както и барове и елегантен ресторант.
Хотел „ЛаРОКА”
55 лв.
Хотел „ЛаРОКА”   Хотел 2 звезди
ул. „Цар Иван Шиман” №38, тел.: +359 42 919427, гр. Стара Загора (Район: центъра на Стара Загора)
Хотел „Ла Рока” е семеен хотел, разполагащ с 15 двойни, 3 фамилни стаи и 1 апартамент с климатик, кабелна телевизия, Интернет и тераса. Има осигурен паркинг, а гостите могат да релаксират в лоби бара.
Хотел „Уникато”Хотел „Уникато”   Хотел 3 звезди
ул. „Сава Силов” №36, гр. Стара Загора (Район: Център)
Хотелът привлича гости с елегантен дизайн и централно местоположение. Разнообразно обзаведените стаи и апартаменти се допълват от интернет достъп, бизнес услуги, ресторант с градина и паркинг за 17 автомобила.
Хотел-ресторант „Елеганс”Хотел-ресторант „Елеганс”   Хотел 3 звезди
ул. „П. Р. Славейков” №54, гр. Стара Загора (Район: центъра на Стара Загора)
Хотелът се намира на 300 м от главната пешеходна улица в града. Предлага 16 стандартни стаи и 8 студиа с климатик, ТВ, мини-бар и Интернет. В хотела има 80-местна конферентна зала и ресторант с градина.
Хотел „Тангра”Хотел „Тангра”   Хотел 3 звезди
ул. „Любен Каравелов” №80, тел.: +359 42 600 901, гр. Стара Загора (Район: в близост до Държавната Опера)
Хотел „Тангра” има общо 22 стаи и 3 апартамента с изчистени мебели и оборудване, включващо климатик, мини бар, кабелна телевизия и интернет. В тризвездния хотел работят ресторант, охраняем паркинг, химическо чистене и рум-сървиз.
Хотел „Верея”Хотел „Верея”   Хотел 4 звезди
бул. „Цар Симеон” №100, тел.: +359 42 919 373, гр. Стара Загора (Район: Център)
Хотелът се намира до Община Стара Загора, Градския парк и Драматичния театър. Има стаи и студиа с климатик, сат ТВ, мини бар и Интернет достъп. В хотела има конферентни зали, ресторанти, казино и нощни клубове.
Хотел „Траяна”
50 лв.
Хотел „Траяна”   Хотел 3 звезди
ул. „Парчевич” №34, тел.: +359 42 615555, гр. Стара Загора (Район: в центъра на Стара Загора)
Хотел „Траяна” в Стара Загора разполага с 10 двойни стаи и 1 луксозен апартамент с климатик, сателитна телевизия и интернет достъп. В 3-звездния хотел има лоби бар и ресторант-механа с градина, подходящ за огранизиране на събития и тържества.
Хотел „Жак”Хотел „Жак”   Хотел 3 звезди
тел.: +359 888 703 718, +359 88 7365131, +359 88 6470143, гр. Стара Загора (Район: до Тракийския университет)
Хотел „Жак” се намира по пътя за с. Малка Верея и само на 10 минути с кола до центъра на Стара Загора. Осемте стаи за гости имат климатик, Интернет, цифрова телевизия, парно отопление и баня. Към хотел „Жак” има ресторант и тенис-корт.
Хотел „Езерото”Хотел „Езерото”   Хотел 3 звезди
ул. „Братя Жекови” №60, тел.: +359 42 600103, +359 879 545707, гр. Стара Загора (Район: на 250 м от ЖП гарата)
Хотел „Езерото” предлага на гостите на Стара Загора единични, двойни стаи и един апартамент. Всички помещения разполагат с Интернет, кабелна ТВ, мини-бар, климатик и парно отопление. В хотела е осигурен подземен гараж, ресторант и коктейл-бар.
Хотел „Мания”Хотел „Мания”   Хотел 3 звезди
ул. „Хан Тервел” №46, тел.: +359 42 267858, гр. Стара Загора (Район: кв. „Самара-2”)
Разположен в източния край на Стара Загора и в непосредствена близост до парк „Бедечка”, хотелът предлага нощувки в двойни стаи и апартаменти с климатик, кабелна телевизия и Интернет достъп. Има още конферентна зала с 50 места.
Хостел „Ески Заара”Хостел „Ески Заара”   хостел
ул. „Христо Ботев” №56, гр. Стара Загора (Район: в центъра на Стара Загора)
Хотелът има идеално местоположение. Петте стаи и четирите студиа са обзаведени модерно и оборудвани със сателитна ТВ, безжичен Интернет, мини бар и лукс санитарен възел. В хотела има малка конферентна зала и бар.
Неактуални профили:  Семеен Хотел „Харизма”  |  Хотел „Рай”  |  Стаи под наем Dedov Rooms  |  Хотел „Живел”  |  Комплекс „Арт”  |  Хотел „Арт”  |  Семеен хотел „Фън Хаус”  |  Хотел „Олимп”