Начало > Жеравна > Мнения за Къщата с лозницата
Къщата с лозницата
40 лв.
Къщата с лозницата   къща за гости
тел.: +359 887 719964, +359 888 199895, с. Жеравна (Район: 14 км южно от Котел)
Къщата с лозницата се намира в Жеравна, в махала „Горни край”, на 150 м. северозападно от църквата и в близост до „Хаджигергевата къща” и къща за гости „Кенара”. Има 4 спални помещения - две са с отделен санитарен възела, другите с общ.
Къщата с лозницата, Жеравна   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Красимир Иванов  |  Дата: 2015-08-22 13:13:10

Едва ли ще има човек, посетил този обект, да попълни нещо в долното поле "негативни впечатления"! Всичко там е толкова хубаво! Прекрасно място за почивка през всички сезони, изключително любезни и гостоприемни домакини, невероятна домашна кухня, която няма нищо общо с кръчмарската!

Ходил съм там два пъти и смятам следващия месец да го направя пак. Който отиде там, предполагам, че винаги се връща! Поздрави и комплименти за собственичката Стефка, която сама посреща и лично обслужва гостите си. За разлика от други места се заплащат само леглата които се ползват, без да е задължително да се плаща цялата база, дори и да не е заета. Препоръчвам това място на всички които биха искали дори и един приятен уикенд да си прекарат!


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*