Начало > Слънчев бряг > Мнения за Хотел „Славянски”
Хотел „Славянски”Хотел „Славянски”   Хотел 3 звезди
тел.: +359 554 26937, +359 888 222 811, к.к. Слънчев бряг (Район: в северната част на Слънчев бряг)
Хотел „Славянски” се намира до плажа и разполага с богата леглова база от 300 двойни, 11 единични стаи и 17 апартамента с хладилник и сателитна телевизия. Сред удобствата са: голям басейн, лоби бар и ресторант.
Хотел „Славянски”, Слънчев бряг   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Румяна  |  Дата: 2014-06-19 13:09:23

Хотел Славянски в Слънчев бряг е едно прекрасно место за отдих. Хотелът е след основен ремонт. Стаите са изключително чисти, за всяка има климатик. Обслужването в хотела е на европейско ниво. Блок масата е заредена с най-разнообразни ястия. Хотелът има и басеин и е на първа линия - 50 метра от плажната ивица. Почивахме юни месец 2014 година и сме с отлични впечатления.

Мнение от Директор ЦДГ  |  Дата: 2014-06-19 13:03:13

Хотел "Славянски" е разположен на тихо и приятно место в Слънчев бряг. Природата около хотела е страхотна. Обслужваха ни мили и отзивчиви хора. Изключително добра хигиена и разнообразни ястия на блок масата сутрин и вечер. Бяхме група от 40 човека гости на хотела. На всеки един от нас беше обърнато специално внимание. На автобусът ни бе осигурен безплатен паркинг. Собствениците на хотела ни предоставиха залата на ресторанта да си направим диско парти. Нямаме думи да се отблагодарим на целият екип на хотела. Стартирахме лятото заредени с много хубави, слънчеви спомени и усмивки.

От колектива на ЦДГ "Иглика" гр. Русе, Ви пожелаваме успешен сезон 2014, по-малко дъждовни дни, здраве и положителни емоциии.Обичаме Ви.


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*