Начало > Беклемето > Мнения за Хотел СИМА
Хотел СИМА
60 лв.
Хотел СИМА   Хотел 2 звезди
тел.: +359 6969 2223, к.к. Беклемето (Район: по пътя към Троянския проход)
Двуетажният хотел „Сима” е напълно реновиран и предлага 10 двойни стаи, 3 апартамента и 3 мезонета. Всички помещения са с тераси с панорамен изглед. Хотелът предлага много възможности за отдих и развлечения.
Хотел СИМА, Беклемето   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Маргарита Атанасова  |  Дата: 2017-06-03 10:05:43

С голяма група деца бяхме в хотел "Сима" през май 2017г. Получихме всичко - удобство, топлина, чистота, вкусна храна и прекрасно отношение. Управителката и целият персонал са изключително мили хора. Направиха и невъзможното, за да се чувстваме добре. Мястото е уникално - красива природа, тишина, прекрасни хора. Препоръчвам го на всички, които обичат природата, уюта и добрата храна. Аз ще го посетя отново при първа възможност. На всички от хотел "Сима" още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ!

Мнение от Снежана Йорданова  |  Дата: 2016-06-17 21:02:13

С група ученици посетихме хотел Сима през юни 2016 година. Първото впечатление в този кокетен хотел прави комфортът - добре обзаведени стаи, слънчев и удобен ресторант. Но много по-ценно е отношението на управителката и персонала, които поддържат отлична хигиена, изключително вежливо отношение към гостите и предоставят прекрасна кухня. Пожелаваме им успешен сезон и се надяваме на нови срещи!

Мнение от Величка Пантелеева  |  Дата: 2014-08-18 19:23:22

Прекрасно място за отдих сред природата в Централен Балкан. Хотел Сима предлага прекрасни условия за почивка и незабравими емоции. Персонала в целия комплекс е изключително вежлив и задоволяващ всички капризи на клиентите си. Кухнята предлага разнообразна и вкусна храна и напитки. Заслужава си да го посетим още поне веднъж през зимата.


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*