Начало > Бургас > Мнения за Хотел „България”
Хотел „България”
113 лв.
Хотел „България”   Хотел 4 звезди
ул. „Александровска” №21, тел.: +359 56 842820, гр. Бургас (Район: близо до Централна гара)
Хотел „България” в Бургас има централно местоположение и предлага луксозни условия за бизнес и почивка. Разполага с богата леглова база. Гостите използват Интернет, кабелна телевизия, рум-сървиз, мини-бар и телефон. В хотела има басейн и фитнес.
Хотел „България”, Бургас   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Мая Ботева Георгиева  |  Дата: 2013-02-21 14:39:44

Ако Ви предстои ходене до Бургас и се чудите къде да отседнете Ви препоръчвам - хотел България! Локацията му е изключително удобна, намира се в центъра на града, всичко ти е на една крачка - като започнем от частната автогара и гарата, търговските улички и стигнем до морската градина, морето и плажа. Удобен както за бизнес, така и за почивка! Стаите и апартаментите са нормални, оборудвани с всичко необходимо! Еее колкото по на висок етаж сте гледката става все по хубава и впечатляваща! Обслужването и отношението на персонала е на ниво! Също така много ми харесва тематичната украса и аранжировка на хотела! Винаги с нови и нестандартни идеи! Малко хотели обръщат внимание на това! А това също допринася за приятната атмосфера!


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*