Начало > Стефаново > Мнения за Къща за гости „Старата Сая”
Къща за гости „Старата Сая”Къща за гости „Старата Сая”   къща за гости
тел.: +359 899 696 140, с. Стефаново (Район: в Архитектурен резерват Старо Стефаново)
Къщата за гости предлага нощувки за 12 човека, като разполага с 3 двойни стаи и 1 спалня. Всяка стая е с 1 допълнително легло, а панорамната тераса разкрива красива гледка. В къщата има механа с оборудвана кухня.
ДЕТАЙЛИ
РЕЗЕРВИРАЙ
УЕБ-САЙТ
МНЕНИЯ
КАРТА
Къща за гости „Старата Сая”, Стефаново   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Зоя Павлова  |  Дата: 2015-07-06 21:28:10

Невероятна гледка от двора на къщата към предпланините на Стара планина. Много голяма колекция от ловни трофеи. Всичко е направено с много труд и любов. Идеално място за почивка и релакс. До там се стига с кола и носете си продукти, от които имате нужда, а иначе във Врабево има поне 7-8 хубави магазина.

Мнение от Николов  |  Дата: 2014-01-07 13:14:23

Къщата е разкошна! Намира се в края на селото - посока Запад. Пътят е асфалтиран. Механата е голяма, с камина и оборудвана на 100% кухня. Обзаведена в национален стил - черги, национални носии и други. Огромна колекция от ловни и риболовни трофей. Май собственика е много запален. Идеална за компания. Троянският манастир е на 30 мин. Ловеч също.

При сняг трудно се стига с кола до къщата - баир и никой не чисти. Спира се на центъра на селото и 15 мин. пеш. Няма добър магазин в селото - хубавия е във Врабево - 8 км.


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*