Начало > Царева ливада > Мнения за Къща за гости „Четири сезона”
Къща за гости „Четири сезона”
38 лв.
Къща за гости „Четири сезона”   къща за гости
ул. „Младост” №5, тел.: +359 888 312 927, с. Царева ливада (Район: в центъра на селото)
Къща за гости „Четири сезона” разполага с 4 стаи, наречени на четирите годишни времена. Гостите могат да се възползват от оборудвана кухня, открита камина и механа с излаз към лятната градина.
Къща за гости „Четири сезона”, Царева ливада   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Тихомир Георгиев  |  Дата: 2011-08-29 22:08:18

Като цяло собствениците не са лоши. Басейна беше на ниво, с добро обслужване и добра храна. В местността има какво да се види и си заслужава да се посети.

Очаквах къщата да е самостоятелна, но се наложи да я делим със собствениците. В събота изливаха бетон, а в неделя се наложи още в 10 да освободим хладилника и да си издадем стаите, тъй като хазаите очакваха гости за празника на селото и искаха да си оправят къщата - типично по български. Постоянните въпроси "нали няма да ви притеснява ако направим това или онова" не решават проблема с гостоприемството. Да, бяхме с ваучер за което ни беше намекнато деликатно на няколко пъти, не оправдава добре пресметнатата първа закуска за 9 човека равна на 18 мекички с диаметър 10 см и купешки мед в пакетчета.


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*