Начало > Костенковци > Мнения за Еко-комплекс „Костенковци”
Еко-комплекс „Костенковци”Еко-комплекс „Костенковци”   комплекс
тел.: +359 896 829 238, с. Костенковци (Район: 14 км североизточно от Габрово)
Предлагат се старинни къщи с всичко необходимо за пълноценна почивка и възможност за частично или цялостно наемане. Има ресторант-галерия, модерна конферентна зала, басейн, конна база за отдих и спорт.
ДЕТАЙЛИ
РЕЗЕРВИРАЙ
УЕБ-САЙТ
МНЕНИЯ
КАРТА
Еко-комплекс „Костенковци”, Костенковци   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от Атанас Спасов  |  Дата: 2014-09-21 16:20:30

Уважаеми приятели, във връзка с появилите се негативни отзиви, искаме да ви уверим, че сме направили всичко, което ни е по силите за да отстраним появяващите неприятни проблеми. Подменен е целият персонал на комплекса, като се постарахме новите ни служители да преминат обучение в хотел на наши добри партньори. Полагаме изключителни грижи за ежедневния контрол на санитарните и хигиенните изисквания. Правим всичко възможно в условията на истинска липса на избор в условията на един малък град и едно трудно намираемо на картата селце да поддържаме добро ниво на хората, с които работим. Още веднъж са извиняваме за появилите се неблагополучия. Атанас Спасов.

Мнение от христина  |  Дата: 2013-12-03 20:58:14

Красиво място, особено през зимата. Любезно отношение от страна на персонала.

При наличие на 40 сантиметра сняг парното в стаите се пуска за 2-3 часа вечер. Парното се спира към 22 часа и се пуска на другата вечер към 20 часа. През нощта се спи с дрехите, а през деня навън е по-топло от стаите в хотела. Включената вечеря във ваучера се състоеше от 2 кебабчета, 3 резенчета домати, 2 кръгчета краставица и две филии хляб.

Мнение от Марияна Шанданова  |  Дата: 2013-09-17 14:17:56

Отлични впечатления! Комплексът е изграден с много вкус и усет към българското. Адмирации към собствениците и архитектите запазили този рай в сърцето на Балкана. Кухнята на механата също заслужава внимание. Бяхме там по Коледа 2012 за 5 дни - просто зимна приказка! След няколко дни ще го посетим отново, за да видим как изглежда без снежната покривка. Мисля, че и през есента ще е много красиво и ще видим детайлите по дворчетата на къщите.

Мнение от Мариела  |  Дата: 2013-07-28 19:35:06

Лично аз ходих тази седмица там и бих казала, че там е много красиво място градината с басейна е уникална. Много съм доволна от обслужването на персонала симпатични хора които се държат добре към клиентите. Също така съм много доволна и от кухнята - уникално вкусно готвят. Бяхме настанени в къщата с чадърите и съм много впечатлена от обзавеждането.

В къщата с чадърите е уютно и много приятно. Ние бяхме компания от 10 човека и в двора на къщата спретнахме страхотно барбекю. Дойдохме в Костенковци с голямо предубреждение поради безброините отрицателни коментари, които прочетохме тук. Ние специално си прекарахме много приятно и мислим да дойдем пак.

Мнение от Милена  |  Дата: 2011-12-01 17:59:33

Обзавеждането на „Лятната кухня” до „Къщата с чадърите” беше направено с вкус и създаваше уют. В механа „Жълтицата” наистина готвят много вкусно! Бяхме доволни от всяко нещо което поръчахме там. Предоставиха ни и обещаната в офертата бутилка вино.

Предплатихме през октомври 230.00 лв. за две нощувки на 25-ти и 26-ти ноември със закуска за двама, сауна и турска баня, езда и АТВ, бутилка вино! Изглежда добре, нали! Не и когато пристигнеш!

Има абсурдни такси за отопление, за ползване на предпазна шапка по време на „безплатната” езда. Закуската е бедна - парче баница или мекици. Не ползвахме АТВ-тата - оказа се, че зимния сезон не е подходящ за тях (но офертата от ГРАБО беше за зимата).


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*