Начало > Емен > Мнения за Комплекс „Имението”
Комплекс „Имението”
45 лв.
Комплекс „Имението”   Хотел 3 звездикомплекс
тел.: +359 893 512 740, с. Емен (Район: 300 м от Еменския каньон)
Комлексът се намира до р. Негованка. Състои се от хотелска част, ресторант-механа, летен бар, просторна градина, конферентна зала, паркинг. Предлага и организирани екскурзии до близките забележителности.
Комплекс „Имението”, Емен   -  мнения от посетители на сайта  |  Изпратете мнение
Мнение от IT фирма  |  Дата: 2016-06-06 11:24:11

Организирахме тийм-билдинг на фирмата ни в "Имението" през месец юни. Останахме изключително доволни от всичко. Домакините са изключително ненатрапчиви хора, които се постараха да направят пресоя ни приятен.

Самият комплекс е много красив с прекрасните си градини и къщички в него. Сред прекрасната зеленина има басейн, който за съжаление закъснялото затопляне на времето не ни позволи да ползваме. През лятото сигурно е страхотно.

Останахме доволни и от закуската и вечерята, която предварително бяхме поръчали. Продуктите за салатите и самите ястия бяха пресни и много вкусни. Домакините ни позволиха да направим музикалната си програма в ресторанта, което оценяме като жест от тяхна страна.

По същото време в "Имението" имаше тийм билдинг на още една фирма, но по никакъв начин това не попречи на нашето мероприятие, тъй като комплекса е голям и с достатъчен капацитет.

Село Емен и околностите са едно много красиво кътче. Еменския каньон и водопада си заслужава да се видят. Има еко пътека, която минава покрай каньона и по време на разходката се открива прекрасна гледка. До водопада се стига за около 30-40 минути. Не се плашете ако времето е горещо. Повечето път е през гора с дебела сянка и е прохладно.

Препоръчваме това място. Заслужава си да се посети и "Имението" и самия район. Благодарим на домакините.


ИЗПРАТЕТЕ ВАШETO МНЕНИЕ

Моля, преди да ни изпратите Вашето мнение се запознайте с правилата за публикуване, намиращи се най-отдолу на страницата.
Полетата, означени със *, са задължителни.


Вашето име *
Вашият email *
Добри впечатления *
Негативни впечатления  
Моля, въведете числото Код за сигурност*