Български  English   Начало > Къщи за гости в Черноморец

ЧерноморецЧерноморец е малко градче, което се намира на 24 километра южно от областния център Бургас и е разположено на бреговете на Бургаския залив. Интересен факт е, че до преди средата на миналия век Черноморец е било село, носещо името Свети Никола. Днес много неща в града носят това име. Курортното градче е предпочитано за семейна почивка. Плажовете са със ситен пясък, водата е плитка и спокойна, а за децата има множество забавления. Малките улички на Черноморец са пълни с кокетни магазинчета за сувенири, бижута и морска храна. Туристите могат да избират между различни места за хранене - ресторанти, пицарии, бирарии, механи. И тъй като Черноморец е малко градче, преобладаващата част от типовете места за настаняване са къщи за гости и семейни хотели. Там имате възможност сами да приготвите храната си или да отпочинете в озеленените дворове. Често хотелите предлагат и паркинг за автомобилите на гостите си. Ако търсите лукса и шумотевицата, Черноморец не е вашето място. Но ако имате нужда от семеен уют, вкусна храна, спокойни и чисти плажове, както и от близостта на големия град и космополитните курорти, тогава определено Черноморец е мястото. Градът е лесно достъпен от Бургас, като се намира и съвсем близо до известния Созопол. Всичко в Черноморец е на една ръка разстояние, така че няма значение къде в града ще решите да отседнете. Сред архитектурните забележителности на Черноморец е православният храм „Свети Никола” с райската градина пред него.

СВОБОДНИ ХОТЕЛИ И ЦЕНИ

Дата на настаняване

calendar

Дата на напускане

calendar


Намерени резултати: 7 (категория: къщи за гости)Категория
Вила „Камелия”Вила „Камелия”   къща за гости
ул. „Славянска” №34, тел.: +359 897 641446, +359 898 205415, гр. Черноморец (Район: 200 м от Централния плаж)
Вила „Камелия” се намира в южната, нова част на Черноморец и предлага комфортно обзаведени стаи, апартаменти и студиа с климатик, хладилник, кабелна ТВ, тераса и отделен санитарен възел.
ДЕТАЙЛИ
РЕЗЕРВИРАЙ
УЕБ-САЙТ
МНЕНИЯ
КАРТА
Къща за гости „Бриз”Къща за гости „Бриз”   къща за гости
ул. „Никола Вапцаров” №28, тел.: +359 887 795112, гр. Черноморец (Район: Широк център)
Къщата за гости в Черноморец предлага условия за спокойна и уютна лятна ваканция. На разположението на почиващите са озеленен двор, детски кът, кабелна телевизия, както и кът за самостоятелно приготвяне на храна.
Къща „Стоянови”Къща „Стоянови”   къща за гости
ул. „Васил Левски” №22А, тел.: +359 898 619 570, гр. Черноморец (Район: в източната част на Черноморец)
Къща за гости „Стоянови” в Черноморец има гледка към морето и Созопол. Разполага със стаи с 2, 3 и 4 легла, като някои са със собствен санитарен възел. В къщата има кабелна ТВ, Интернет, кухненски кът и градина за игри и отдих.
Къща за гости „Попови”
8 лв.
Къща за гости „Попови”   къща за гости
ул. „Васил Левски” №19, тел.: +359 550 42879, гр. Черноморец (Район: 300 м от Централния плаж)
Къща „Попови” предлага стаи с 2, 3 и 4 легла с кабелна телевизия, удобни мебели, тераса с маса и столове за почивка или питие. Само някои от стаите са със самостоятелен санитарен възел.
Къща за гости „Миневи”Къща за гости „Миневи”   къща за гости
ул. „Феникс” №3, тел.: +359 878418544, +359 889596636, гр. Черноморец (Район: 150 м от Централния плаж)
Триетажната къща за гости в Черноморец предлага 2 от етажите си на туристи. На разположение на гостите са 5 стаи, 1 студио и 1 апартамент. Всички са оборудвани със собствен санитарен възел, хладилник, климатик, кабелна ТВ и безжичен Интернет.
Къща „Киримови”Къща „Киримови”   къща за гости
тел.: +359 887 670 565, гр. Черноморец (Район: в близост до централния плаж)
Къща „Киримови” предлага 4 студиа с тераса и 2 стаи. Две от студиата са с кухненски бокс. Всички помещения са със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник, вентилатор. В къщата има Wi-Fi интернет и паркинг.
ДЕТАЙЛИ
РЕЗЕРВИРАЙ
УЕБ-САЙТ
МНЕНИЯ
КАРТА
Къща за гости „Райчо”Къща за гости „Райчо”   къща за гости
ул. „Шипка” №4, тел.: +359 898 781 538, +359 898 781 537, гр. Черноморец (Район: на 50 м от плажа)
Къща за гости „Райчо” в Черноморец предлага настаняване в 11 двойни стаи с кабелна телевизия, мини-бар и тераса. Гостите могат да използват озеленена градина, а наблизо има заведения за хранене и магазини. По желание се организират екскурзии.
Неактуални профили:  Почивна станция ВТЕПС „Черноморец”  |  Къща за гости „Христина”  |  Семеен хотел „Дунав”  |  Хотел „Бордо”  |  Семеен хотел „Авалон”  |  Хотел „Астра”