Български  English   Начало > Марафелци > Слънчевата къща
Слънчевата къща   къща за гости
тел.: +359 885 602756, с. Марафелци (Район: 4 км северозападно от гр. Елена)

Слънчевата къща
Коментари за Слънчевата къщаИзпратете мнение за Слънчевата къщаМНЕНИЯ
Слънчевата къща се намира в махала Марафелци само на 4 километра от град Елена, в близост до язовир Йовковци. На разположение гостите e цялата къща - четири спални с открит чардак на горния кат и механа с обзаведена кухня в приземния.

Къщата има просторен двор с детски кът, навес с традиционна пещ и скара за приятелски разговори край огъня. Мястото е прекрасно за разходки из горите и дивите поляни и игри на открито.

Очакват ви идейна работилничка за творчество и приложни изкуства, бадминтон, тенис на маса, батут, волейбол, детски кът, детски басейн, домашна библиотека, лятно кино, костюми за маскен бал, разходки из културно-истoрическото наследство на възрожденска Елена. По предварителна заявка се предлагат уроци по грънчарство, дърворезба, уроци по английски за деца , приготвяне на традиционни домашни ястия, агне на пещ, празнуване на традиционни български празници и обичаи, организиране на малки семейни празници.
Минимална цена: 250 лева за целия обект
СНИМКИ 
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Слънчевата къща
Ако сте собственик или управител на Слънчевата къща, може да добавите или редактирате информацията на тази страница тук.
За по-подробен профил на Слънчевата къща, по-добра позиция в списъка с хотели за неселеното място, както и други рекламни предимства, моля, разгледайте нашата оферта за VIP и VIP+ позиция тук.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ 
КОНТАКТПолетата, обозначени със * са задължителни.
Телефони за връзка:
Мобилен телефон +359 885 602756

Вашето име *
Вашият e-mail *
Вашият телефонен номер  
Запитване *
Моля, въведете числото Антиспам код *

Последна редкация: 14.03.2019 г.Завършеност на профила: 80%Редактирай профилаНаправи VIP или VIP+