Български  English   Начало > Априлци > Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”   къща за гости
ул. „Ботев връх” №12 А, тел.: +359 887 578824, +359 884 884175, гр. Априлци (Район: кв. Видима)

Kъща за гости „Дебрина”
Коментари за Kъща за гости „Дебрина”Изпратете мнение за Kъща за гости „Дебрина”МНЕНИЯ
В къща за гости „Дебрина” ще откриете спокойствие и тишина, необходими за желаната почивка. Къщата предлага на гостите си: 2 големи тераси с невероятна панорамна гледка към Стара планина, напълно оборудван кухненски бокс, трапезария и хол, камина, барбекю, локално парно, 3 бани с тоалетни (едната от която се използва самостоятелно).

Капацитетът на къща за гости „Дебрина” е от 6 до 8 човека. В близост до къщата има хранителен магазин, открит басейн и река. На 50 м. от нея се намира изходният пункт на различните маршрути, които могат да се обходят на сафари с джип. Квартал Видима, освен това, е и изходен пункт на много пешеходни и екомаршрути, които предоставя слънчевата котловина на Априлци. Някой от тях са:

- гр. Априлци (кв. Видима) - „Видимско пръскало” - 4 часа. „Видимското пръскало” е вторият по-големина водопад в България, с който ще имате честа да се запознаете!

- гр. Априлци (кв. Видима) - местността Мазането - х. Плевен (вр. Ботев) - х. Рай - х. Плевен - пещерата „Водните дупки” - х. Плевен. През зимния сезон в района на х. Плевен се предоставят чудесни условия за каране на ски, посредством две ски-писти. В Априлци има конна база, където гостите могат да прекарат деня.
Минимална цена: 150 лева за целия обект
СНИМКИ 
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Kъща за гости „Дебрина”
Ако сте собственик или управител на Kъща за гости „Дебрина”, може да добавите или редактирате информацията на тази страница тук.
За по-подробен профил на Kъща за гости „Дебрина”, по-добра позиция в списъка с хотели за неселеното място, както и други рекламни предимства, моля, разгледайте нашата оферта за VIP и VIP+ позиция тук.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ 
КОНТАКТПолетата, обозначени със * са задължителни.
Телефони за връзка:
Мобилен телефон +359 887 578824
Мобилен телефон +359 884 884175

Вашето име *
Вашият e-mail *
Вашият телефонен номер  
Запитване *
Моля, въведете числото Антиспам код *

Последна редкация: 27.06.2019 г.Завършеност на профила: 80%Редактирай профилаНаправи VIP или VIP+