ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ  

Хотел-клуб „Информа” предлага настаняване и нощувка на изключително приемливи цени, осигуряване на учебния процес със зали, технически средства и други по заявка на клиента. Разположен на територията на Студентски град (до спортната зала на ТУ - София), в близост до по-големите университети в София, на 7 км от центъра на столицата и на 10 км от летище София. Разполага с 49 легла, разпределени в 23 стаи с по 2 и 3 легла. Стаите са оборудвани с телевизор с кабелни програми, хладилник, Wi-Fi връзка и телефон. В близост до Хотел-клуб „Информа” има парк, спортен комплекс (разполагащ с тенис кортове, плувен басейн, футболно игрище, фитнес зала), интернет зала, кафенета. Само на 10 мин. от много места за забавление в Студентски град (дискотеки, ресторанти, магазини, боулинг зала, кино и др.)

СНИМКИ 
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
Хотел-клуб „Информа”
СТАИ И ЦЕНИ   

Двойна Стая (общ санитарен възел, телевизор с кабелни програми, хладилник, безжичен интернет (Wi-Fi) и телефон)

18 лв - 36 лв

Двойна Луксозна Стая (самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелни програми, хладилник, безжичен интернет (Wi-Fi) и телефон)

20 лв - 40 лв

Тройна Стая (самостоятелен или общ санитарен възел, телевизор с кабелни програми, хладилник, безжичен интернет (Wi-Fi) и телефон)

30 лв - 60 лв

Повече информация: Деца до 10 години използват 50% намаление, ако нощуват в хотела с придружител; При резервации на групи авансово се заплаща 30% от крайната цена, в срок най-късно до 7 дни преди пристигането. При незаемане на леглата сумата не се възстановява; При групи над 10 човека има 10% намаление; Гостите на хотела, на които престоят е над 10 нощувки, използват 10% намаление; Всеки клиент може да ползва само един вид отстъпка (намаление).

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И КАРТА  

Хотел-клуб „Информа” е разположен на територията на Студентски град (до спортната зала на Технически Университет - София), в близост до повечето университети в София. Намира се на около 7 км от центъра на града и на 10 км от летище София.

КОНТАКТИ  
Име на обекта: Хотел-клуб „Информа”
Адрес: ул. „Проф. Г. Брадистилов” №6
Населено място: София, Студентски град
Телефони: +359 2 868 1291, +359 2 868 3021, +359 2 868 1022
Уеб-сайт: http://www.informaintellect.com
Вашето име:
Вашият e-mail:
Запитване:
Моля, въведете числото Антиспам код